Unknown-1De laatste jaren is crowdfunding razendsnel in populariteit gegroeid. Uitvinders, filmmakers, productontwikkelaars en vele anderegepassioneerde individuele mensen zoeken en vinden op deze manier de financiering van hun project. Maar hoe presenteert u uw product? Met foto’s alleen kom u er niet. Vaak is het maken van een goede videopresentatie de beste oplossing. En iedereen heeft wel een neefje met een camera. Of zoekt umisschien iets meer?

indiegogo-logo-whiteBonteKoe Media denkt graagvrijblijvend met u mee. Met een groot netwerk aan professionals kunnen wij u met raad en daad terzijde staan. Of het nu gaat om camera, geluid, regie, conceptontwikkeling, 2D of 3D animatie etc. Alles op ‘no cure no pay’ basis. Haalt u niet de fondsen op die u voor ogen had, betaald u niets. Met ons maakt u van tevoren duidelijke afspraken over de financiering van uw productie achteraf. Het is dus in ons eigen belang om uw product te laten schitteren op de crowdfunding site naar uw keuze.

kickstarter-badge-fundedDaarnaast kunnen wij u adviseren en begeleiden in de campagne die nodig is om mensen naar uw crowdfunding film te verwijzen en denken wij mee met beloningen en strategieën.

U kent uw product, wij kennen de mensen die u nodig heeft.